Oproep #blauwezorgindewijk #dereunie #durftevragen

We zijn op zoek naar oud-leerlingen in de leeftijd van ca 50 tot 90+ van de Basisschool St.Theresia in Maastricht om op donderdag 29 maart tijdens de opening van #degroeneloperindewijk met elkaar te praten over belevenissen en ervaringen in de wijk van toen en nu.

Het is leuk als iedereen een paar oude foto’s  uit die tijd kan meenemen. Wie weet wie u allemaal tegenkomt op deze dag? We willen u er graag bij hebben en luisteren naar uw verhaal. Als u niet op eigen gelegenheid kunt komen regelen wij het vervoer!

Datum: 29 maart van 1400-16.30 uur met koffie en vlaai!
Adres: President Rooseveltlaan 213, 6224 CP Maastricht

Het zou geweldig zijn om ca 10 tot 20 mensen bij elkaar te krijgen en met elkaar te praten over de belevenissen, de sfeer en leefbaarheid in de wijk tijdens uw jeugdjaren. En ook te kijken naar het heden: Hoe ervaart u de wijk nu? Gaan bewoners op een prettige manier met elkaar om? Is er iets dat u mist in de wijk? Het is leuk en inspirerend om met elkaar te praten en ideeën uit te wisselen.
Als u mee wilt doen kunt contact opnemen met Karenanna Knopper: 0627042237 of mailen naar kknopper@zorgbelanglimburg.nl

Of loop even binnen in Het Werkhuis en vraag naar Esther Janssen.

20150419_Maastricht;_St._Theresiaschool_18.jpg