Doorlopend scholingen Positieve Gezondheid in Blauwe Zorg wijken

Voor medewerkers in de Blauwe Zorg wijken vinden er in het voorjaar van 2019 doorlopend scholingen Positieve Gezondheid plaats.  De trainingen (3 dagdelen) worden verzorgd door iPH gecertificeerde trainer Cisca van der Meijs (i.o.) en een team van ervaringsdeskundigen.

Primair zijn de trainingen voor beroepskrachten die in contact komen met patiënten/cliënten/bewoners uit de vier Maastrichtse Blauwe Zorg wijken: Wittevrouwenveld, Wyckerpoort, Nazareth, Limmel. Indien er plaats over is, kunnen ook andere beroepskrachten uit Maastricht of omstreken deelnemen.  

Na afronding van de scholing worden de beroepskrachten van de Blauwe Zorg wijken door een coach begeleid bij de implementatie  van de visie en methodiek in het dagelijks werk.

Voor actuele data en opgeven klik hier.  

Traiiner Cisca van der Meijs

Traiiner Cisca van der Meijs