Coaches Positieve Gezondheid gestart in Blauwe Zorg wijken

Vanaf mei zijn twee coaches Positieve Gezondheid gestart in de Blauwe Zorg wijken Nazareth/Limmel en Wittevrouwenveld/Wyckerpoort. Zij hebben als opdracht om de medewerkers van de sociale teams, huisartsenpraktijken en andere multidisciplinaire teams  te coachen in het gebruik van Positieve Gezondheid. Maak kennis met: Mischa Deusings en Birgitte van den Heuvel.

Mischa Deusings
"Mijn werkervaring ligt voornamelijk binnen de geestelijke gezondheidszorg en het sociaal domein. Bij de gedachte aan positieve gezondheid begint het in mij te borrelen. Gezondheid in brede zin is in mijn optiek dan ook het belangrijkste vermogen van de mens om tot bloei te komen. In het uitdragen van positieve gezondheid spreekt een quote van Gandhi mij erg aan: "Be the change you want to see in the world". Ik heb heel veel zin om in de rol van Coach mensen mee te gaan nemen op de reis die Positieve Gezondheid heet. Ik hoop je te ontmoeten".

 Birgitte van den Heuvel
"Ik woon in ’s-Hertogenbosch en reis 1x per week af naar het mooie Maastricht waar ik de werkzaamheden als Coach Positieve Gezondheid  uitvoer. Daarnaast ben ik  mediator binnen de gezondheidszorg en begeleid ik zorgprofessionals bij het oplossen van conflicten in de samenwerking en het hervinden van plezier in het werken binnen praktijken, maatschappen, teams en samenwerkingsverbanden. Vanuit deze rol ben ik ook in aanraking gekomen met Positieve Gezondheid. Ik richt mij nu, naast mijn mediation praktijk, op het implementeren van het gedachtengoed in de dagelijkse praktijk".

Mischa Deusings                 Birgitte van den Heuvel

Mischa Deusings                 Birgitte van den Heuvel